Kotimaan matkailua

Matkalla Kuopion suuntaan.
Todiste, että olin salilla!
Työpäivän väliltä pitää blogata kun iskee asiaa mieleen. Oon vaihtanut jo talvitakin pois, ihanaa, en olis jaksanut enää ollenkaan semmoista poppanaa päälläni.

Tappelen edelleen joka päivä näiden mun hiusten kanssa, ja alan tulla siihen pisteeseen että värjään nää jossain vaiheessa pois, vaikka rakastankin tätä punaista väriä. Eritoten, kun oon hiffannut, että turkoosi silmämeikki on ihana vasten tätä punaista fledaa. Oon kyllä niin tykästynyt tohon Grimasin turkoosiin (nro 383). Pysyy hyvin kun vähän käyttää kosteaa sivellintä...

Viikonlopun kuulumisia sen verta, että oltiin Kuopion suunnilla koko viikonloppu. Maalla ei kiireet tai työstressit painaneet ja täten kyllä sielu ja kroppa lepäsivät. Tuntuu että vieläkin on jotenkin vähän viikonloppu moodissa päällä.  Joskus on vaan hyvä lähteä viikonlopuksi maalle, vaikka ajomatka olikin hivenen pitkä, mutta multahan se sujui laulaessa... Voi kanssamatkustaja parkaa!

Pompsahdetaan takaisin tähän viikkoon. Kävin eilen salilla pitkästä aikaa... Homma kulki, noh miten kulki. Ei parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta ihan ok:sti kuitenkin. 

Jotta eilinen päivä ei olisi mennyt pelkän saleilun merkeissä, niin pitihän sitä piipahtaa Ikeassa, koska meillä oli vielä auto lainassa. Ajateltiin, jos oltaisiin ostettu matto olkkariin, tai edes vaan vähän katseltu niitä. Kuinka kävi? Mattoa ei ostettu, mutta kaikkea muuta kyllä, tosin kaikki tarpeellista. Vihdoin sain ruokapöydän, joka on tarpeeksi korkea, sekä siihen sopivat tuolit. Parvekkeelle sitten taas hankittiin tuolit ja pikkuinen pöytä, jonka suunnittelin olevan myös hyvä cooleri juomille kesällä, jos parvekkeella haluaa nauttia kesäpäivistä.

Tällä hetkellä kyllä kämppä näyttää aika sekaiselta, kun kaikkia tuoleja ei olla ehditty kasaamaan. Mutta kunhan asiat oikenee, niin lupaan tehdä postauksen noista hankinnoista, sekä viime kertaisesta Ikean reissusta, joka liittyi makkarin uudistamiseen.
nauttia päivästä.



tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive