Eilen tein kinkkupekoni pastakastiketta. Ai, että oli maistuvaa ja täyttävää. Piti johonkin tuhota jääkaapista löytyneet pekonit (itse olisin voinut syödä ne jo pelkiltäänkin).
2:lle Hengelle
n. 2,5 dl ruokakermaa
4 siivua pekonia
n. 200g pizza/kinkkusuikaleita
3 rkl tuorejuustoa (itse käytin yrttituorejuustoa)
Mausteeksi: chilirouhetta, valkosipulirouhetta ja vähän mustapippuria
Pastaa paketin ohjeen mukaan kahdelle hengelle.
- Pistä vesi kiehumaan pastalle.
- Hienonna / silppua pekoni pieniksi paloiksi.
- Paista ensin pekonia hetken aikaa yksin pannulla ja lisää hetken päästä kinkkusuikaleet mukaan.
- Lorauta kermat pannulle lihojen mukaan ja sekoittele.
- Laita tuorejuusto mukaan pannulle kermaan ja sekoita hyvin, että juusto sulaa sekaan.
- Pistä sekaan mausteet.
- Kaada keitinvesi pois pastasta ja kippaa mukaan paistinpannulle.
- Sekoita pasta hyvin kastikkeeseen.
- Tarjoile ja nauti hymyssä suin.
Lähetä kommentti