Pekonipastakastike

Eilen tein kinkkupekoni pastakastiketta. Ai, että oli maistuvaa ja täyttävää. Piti johonkin tuhota jääkaapista löytyneet pekonit (itse olisin voinut syödä ne jo pelkiltäänkin).


2:lle Hengelle

n. 2,5 dl ruokakermaa
4 siivua pekonia
n. 200g pizza/kinkkusuikaleita
3 rkl tuorejuustoa (itse käytin yrttituorejuustoa)
Mausteeksi: chilirouhetta, valkosipulirouhetta ja vähän mustapippuria

Pastaa  paketin ohjeen mukaan kahdelle hengelle.

  1. Pistä vesi kiehumaan pastalle.
  2. Hienonna / silppua pekoni pieniksi paloiksi. 
  3. Paista ensin pekonia hetken aikaa yksin pannulla ja lisää hetken päästä kinkkusuikaleet mukaan.
  4. Lorauta kermat pannulle lihojen mukaan ja sekoittele. 
  5. Laita tuorejuusto mukaan pannulle kermaan ja sekoita hyvin, että juusto sulaa sekaan.
  6. Pistä sekaan mausteet. 
  7. Kaada keitinvesi pois pastasta ja kippaa mukaan paistinpannulle. 
  8. Sekoita pasta hyvin kastikkeeseen.
  9. Tarjoile ja nauti hymyssä suin. 

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive