Aurinkoista sunnuntai-iltaa täältä päästä. Juuri tulin viilentävältä iltakävelyltä, kun meidän kämpässä on todella kuuma, eikä tää tästä ainakaan helpota parin-kolmen seuraavan kuukauden aikana.

Lauantaina päätettiin lähteä Marusekiin syömään, kun sain vielä pöytävarauksen sopivasti kahdeksaksi illalla. Viime kerralla unohdin kuvata sushi-alkupalat, jotka nyt onneksi muistin kuvata, kuten myös pääruuan ja jälkkärin. Nyt edistyin. Alkupala-sushit oli taivaallisia, kuten viime kerrallakin. Tällä kertaa mun pääruoka oli vähän "laimea", ei pahanmakuista mutta kaipasi ehdottomasti potkua ja siitä puuttui se "jokin". Jälkiruokana syödyt amerikkalaistyyliset pannukakut oli todella hyviä ja makeita. Illan päätteeksi käytiin pelaamassa muutama erä Kimbleä, ja minä voiti 2-1. JES!


Alkupalaksi Nigireitä
Pääruoka, jättikatkarapua ja erilaisia kasviksia.

Kimblen pelaamista. 


Tänään iski paniikki, etten ole ajatellut mitään päällepantavaa siskoni lakkiaisiin. Mikäpä muukaan avuksi, kun selaamaan Elloksen sivuja. Sieltä löytyi pari kivaa mekkoa, joista valitsin toisen.Vähän ehkä riskillä, mutta toivotaan parasta.


Tuollainen ylläoleva mekko tuli tilattua. Kamppailin kauan korallinvärisen ja mustan kanssa, mutta lopulta tulin siihen tulokseen että tuo musta on enemmän "muuteltavissa" esimerkiksi asusteilla. Paketin pitäisi tulla keskiviikkona, niin nähdään sitten mitä olen mieltä tuosta mekosta. Kuvassa tuo on ainakin kivan näköinen.






















sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive