Delicious Weekend

Mummun kukat on mulla adoptiossa.
Mennäänpä takaisin perjantaihin, kun ollaan startattu maanantai hyvin vauhdikkaasti. Perjantai oli mitä parhain päivä, töissä oli ihan mukavaa ja lämmintä keliä riitti. Illaksi mulle oli järkätä mun selän takana synttäripiknik. Pääsin suorittamaan grillimaisterin hommia, jotka varmasti olisivat sujuneet paremmin kuin hyvin, jos grillinä olisi toiminut joku muu kuin kertakäyttögrilli. En suosittele.

Lauantaina taas vietin ihanaa iltaa työporukan kesken. Käytiin syömässä Hämeenkadun Haraldissa, ja tämä oli puolen vuoden sisään kolmas kerta kun kyseisessä paikassa kävin. Tälläkin kertaa palvelu oli aivan loistavaa, ruoka aivan mahtavaa ja seurakin oikein mukavaa, naurua ainakin riitti.

Tälläin edustettiin Haraldissa.
Helppo hymyillä, kun tulee hyvää palautetta.
Tällä kertaa aloittelin alkupaloina kalalautasella, jossa oli graavilohta (nam, rakastan), terva silliä (hyvää, vaikkakin en ole mikään silli fanaatikko), ravunpyrstöjä (nams), mustikkasipuli -juttua (nimi kuullostaa oudolta, mutta tajuttoman hyvää), sekä leipää jonka päällä oli sienisalaattia (ei voittanut kyllä äidin sienisalaattia vaikka oli kyllä hyvää). Pääruuaksi oli agnushärän pihviä perunoiden ja juuresten kera. Tämä pihvi fanaatikko kyllä tykkäsi. Jälkkäriksi otin lakritsivanukasta (Uusi rakkaus), ja siinä oli vielä lisäksi puolukka jäädykettä, joka oli hyvä  ja raikas vastapaino lakulle. Pannukahvit piti kanssa maistaa, kun mun mielestä on aivan ihanaa että tuolla kahvit tulee kunnon nokipannussa. Pieni, mutta kiva juttu.

Lauantai-iltaa jatkoimme vielä Ruby & Fellasin terassille, jossa meidän nauru kantautui varmasti pitkälle. Kovin myöhään en jaksanut olla, joten lähdinkin kotiin seuraamaan Euroviisuja. Kyllähän siinä loppuilta taittuikin hyvin niiden parissa.

Tänään on ollut hässäkkä päivä töissä, jota on piristänyt positiivinen asiakaspalaute osoitettuna meiläläiselle. Ihanan pieni juttu, jonka asiakkaat muistaa välillä, sen kunniaksi voisin kiepauttaa tänään mustikkapiirakan, sitä kun en ole hetkeen tehnyt, kun olen treenaillut niin kovasti cupcakeja.







maanantai 20. toukokuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive