Kenkulit

Tänään askelsin näissä työpaikalla!
Ihanaa, että tänään on perjantai ja alkaa viikonloppu, vaikka eilinen olikin vapaapäivä, kuten lähes meillä kaikilla. Tänään on ollut varsinaisen hässäkkä päivä töissä, huomaa että aika moni ihminen on tämän päivän ottanut vapaapäiväksi.

Kuten viime postauksessa kerroin uusista kengistä, niin ajattelin jatkaa samalla linjalla näiden kenkien kanssa, joihin olen rakastunut. Nukkuisin varmaan nämä jalassa, jos se olis mahdollista (ts. suotavaa).

Tällä viikolla en ole ennättänyt salilla, koska kotiin tulo on mennyt joka päivä klo 20. jälkeen. Mutta iltaisin on silti ollut hyvä ulkoiluttaa kenkiä, kun tälle viikolle on osunut hyvät ulkoilusäätkin.

Pakko sanoa, että nämä ovat varmaan top 3-kenkien parissa, joita olen koskaan omistanut. Todella hyvät jalassa, eivät kiristä tai purista, eikä näissä ole tulleet jalat kipeiksi. Olen myös huomannut, että askeeleeni on lähempänä "normaalia" kuin muilla kengillä. Joka siis on mielestäni hyvä asia. Myös nilkan kipuilu, josta olen välillä kärsinyt on ollut poissa, kun olen päästellyt menemään näissä kengissä.

Ja pienen googlailun jälkeen löysinkin näiden kenkien mallin. Kyseessä siis on Asics:sen Gel DS-Trainer 18 -mallin kengät. Suolaisella hinnallahan nämä ovat, mutta mielestäni näihin sijoitus kannatti, koska nautin näistä kengistä useamman vuoden. Juoksuun suunnatut kengät on mielestäni hyvät ihan normaaleilla kävelylenkeillä,  ja eikä sitä koskaan tiedä että jos innostuu juoksemisesta. Nämä kengät ovat ainakin innostaneet minua lähtemään iltaisin ulos kävelylle.

Jos en ymmärtänyt myyjää väärin, niin näistä samaisista kengistä on myös vähän "kovempi" malli olemassa, joita sovitin, mutta itselläni tuntui siltä että lonkka / selkkä tärähtää aina ikävästi askeltaessa, joten siksi päädyinkin näihin vähän "pehmeämpiin" kenkiin.

En voi muuta kuin suositella näitä kenkiä teille. Eikun askelta toisen eteen.

perjantai 10. toukokuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive