Viikonlopulle riittää puuhaa

Eilen sitten tipahti viimein mun Ellokselta tilaamani mekko, josta kerroinkin lyhykäisesti viime postauksessa. Pelkäsin lähinnä ettei mekko ole sopivan kokoinen, koska asiakkaiden kommenteissa luki, ettei se mahdu kovin "rintavalle". Tilasinkin onneksi kokoa isomman ja mahtui. Ainoa ihmeellinen juttu on, että mekko kinnaa oikealta puolelta kainalosta...Onneksi tuo ongelma ei ole niin "iso", että haittaisi nyt näin alkuun siskon ylioppilasjuhlissa edustamista tuo mekko päällä. Ajattelin, että noiden juhlien jälkeen pyydän mummua tsekkaamaan voisiko sille tehdä jotain., mummu kun osaa ratkaista tuollaiset ongelmat aina.

Ajattelin lisäillä kuvia tuosta kyseistä mekosta vasta viikonloppuna, kun pääsen edustamaan se päälläni. Eilen sovitin mekkoa pikaisesti kiireisen työpäivän jäljiltä, samalla kuin laitoin ruokaa ja odottelin Heidiä saapuvaksi meille, leikkaamaan mun hamppua muistuttavat hiukset.

Huomenna onneksi ei ole kiireinen päivä luvassa, kun olen töissä viiteen saakka, lähden ostoksille ostamaan muun muassa hiusväriä ja glitterkynsilakkaa sekä mahdollisesti korvakoruja. Illan aikana pitäisi keretä lakkaamaan kynnet + värjäämään hiukset ja rientämään vielä YO-Talolle YleX POP etkoille, jossa soittelee lemppari Idiomatic!

Eli viikonlopulle on puuhaa jos toista. Kuvia myöhemmin, kun pääsee itse juhlahumuun. Sitä ennen vielä yksi työpäivä ja vähän shoppailua.

torstai 30. toukokuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive