Postia pitkin maailmaa

Olen taas saanut mukavasti kirjeitä kotiin. Ihanaa saada kirjeitä kotiin ulkomailta ja kuulla kirjekavereiden kuulumisia. Yhden sveitsiläisen tytön kanssa nähdään heinäkuussa Helsingissä. Vähänkö kivaa!

Oon myös vastaillut kirjeisiin. Useimmiten vastaan samana päivänä, kun kirjeet saapuu kotiin. Yleensä vastaaminen on helpompaa heti, kuin muutavan päivän päästä. Joskus tuntuu todella omituiselta, kun jotkut kirjoittavat kuinka heillä on kiireitä, eivätkä ehdi kirjoittamaan takaisin. Omituista omasta mielestäni, koska ei kirjeen kirjoittamiseen montaa tuntia mene...Tosin alkuun, etenkin heikompi tasoisella englanninkielen taidolla voi olla haasteellista kirjoittaa nopeasti. Mutta täytyy sanoa, että omasta mielestäni krjoitusvauhtini englanniksi on nopeutunut tässä viime aikoina, kun joutuu viikottain kirjoittamaan useamman sivun englantia. Tämän takia tämä on kanssa kiva harrastus, kun tästä saa opittuakin hyviä taitoja samalla.

Mummu sai tälläisen synttärikortin tänään. 




Tässä lähdössä kirjeitä Ranskaan, Itävaltaan, sekä Saksaan. 
Tässä näkee näitä meikäläisen askartelemia kirjekuoria kanssa. 
Ja nyt on löytynyt uusia Muumi-postimerkkejäkin!




Rölli-kortti on lähdössä Venäjälle, ja maisemakortti on lähdössä Saksaan.


Uuden puhelimen kunniaksi, piti myös kuvailla tämän
edustuslookkia! 

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive