Lähteviä posteja, sekä hankintoja


Taas on takana ahkera postiviikko. Ihanaa, että oon saanut kirjoitella paljon kirjeitä. Tämä myös tarkoittaa sitä, että mun suuret kirjekuorivarastot alkavat hieman pienentymään, niin saan hyvällä omalla tunnolla askarrella lisää kuoria. Tuossa välissä piti taukoilla kirjekuorien askarteluun suhteen, koska pian ei olisi ollut tilaa säilyttää kaikkia kuoria.

Viikonloppuna poikkesin Stokkalla, samalla myös paperiosastolla, etsimässä oikeastaan kirjepaperia, jota sieltä ei tosin löytynyt. Mutta nyt sain hankittua stabilon -tusseja, joilla pääsee kirjoittamaan uusia kirjeitä. Vanhat tussit kun äiti hävitti mun muutossa. Samalla löytyi myös 160 tarran tarra-arkki, jolla oli hintaa 4 euroa. Kaiken lisäksi kaikki tarrat olivat kivoja, ja osan olen ottanutkin heti jo käyttöön kirjeissä.





Tampereelle lähdössä postia
Tässä on paketoituna isänpäivälahja
Tässä Järvenppähän kirjettä.
Tässä kirjettä kirjoitellaan Kiinaan uudelle
kirjekaverille.































maanantai 11. marraskuuta 2013

2 responses to Lähteviä posteja, sekä hankintoja

  1. Anonyymi says:

    Hei! Olisin itsekkin kiinnostunut kirjeiden ja korttien länettämisestä sekä kirjekavereista. En ole kuitenkaan valmis lähettämään vielä suomen rajojen ulkopuolelle. Mistä olisi hyvä aloittaa? Mitä sinä suosittelet? :)

  2. Theonce says:

    Hei Anonyymi!

    Jos vielä ei rohkene aloittamaan kirjeenvaihtoa Suomen rajojen ulkopuolelle, niin alla pari paikkaa, josta voi etsiä suomalaisia kirjekavereita. Näistä itse olen saanut ja löytänyt omat kirjekaverit:

    http://koti.mbnet.fi/~raijae/kirjeenvaihto/kirjeet_16-25.html

    https://www.facebook.com/groups/21909903224/

    Noilla pääsee ainakin alkuun. :)

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive