Askartelua, ostoksia ja sushia!



Työviikko on lopuillaan. Tänään on suunnitelmissa askarrella joulukortteja työkaverin kanssa. Oon jo vähän etukäteen kortteja tehnyt kirjekavereille, jotka asuvat kauempana ja postin kulku kestää kauemmin. Mutta vielä olisi paljon tehtävää.

Eilen kävin Tigerissa, josta lähti 6 kpl:tta kuvioteippejä matkaan 2 eurolla. Ostin myös kuumaliimapyssyyn glitter-liimoja, paketissa taisi olla puikkoja 10 kpl:tta ja hintaa oli 2 euroa. En yhtään tiedä millaista tuo glitter-liima on, mutta kerron myöhemmin kokemuksista, kunhan pääsen testailemaan noita.

Tällä viikolla on tullut paljon kirjeitä, ja tällä hetkellä on hieman jonoa vastaamisessa. Tosin aika hyvälle mallille olen saanut jo. Enää yksi kirje jonossa, johon pääsen vastailemaan loppuviikon kuluessa.


Tämä lähdössä Suomeen

Postcrossing-kortti lähdössä Valko-Venäjälle

Tämäkin Suomeen matkalla

Suomalaiselle tämäkin.

Viime viikonloppuna meillä oli työporukalla pikkujoulut. Käytiin syömässä japanilaisessa ravintolassa Marusekissa, jossa olen käynyt kolmesti aiemminkin. Tällä kertaa meille oli varattu oma, yksityinen tila, joka oli oikein kiva idea, koska meitä oli 8 (äänekästä) henkilöä, joten ei tarvinnut pelätä että olisimme häirinneet muita ravintolassa olleita asiakkaita.

Valitettavasti alkuruokia ei tullut tilattua, mutta illan kohokohta; sushit pääsivät kuvaan asti, 
ennen kuin tuli syötyä. Tässä oli kahdelle hengelle pääruoka



Nam nam!


Nämäkin oli herkkua!

torstai 5. joulukuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive