Ikea shoppailua

Joulu on nyt sitten vietetty ja juhlittu. Oli ihanaa kun oli pitkät vapaat ja sai olla ihanien ihmisten kanssa kiireettömästi. Joululahjoista sen verta, että sain oikeastaan niitä juttuja mitä tarvin / olin toivonut. Pakko sanoa että aivan ihanana yllärinä tullut Tukholman-reissu odottaa matkaajiaan ensi viikonloppuna.

Mutta nyt palataan arkisempiin  asioihin. Perjantaina oli odotettu Ikea reissu. Ostettiin uusi matto olohuoneeseen, kun edellinen oli jo sen verta ryönäsen näköinen.

Myös ihana ja todella nätti pöytälamppu ostettiin, ettei mun tarvi kirjoitella niin pimeässä / hämärässä kaikkia kirjeitä ja kortteja. Ostin myös (taas) niitä kuvioteippejä Ikeasta. Tällä kertaa valikoimista löytyi kaipaamiani mustavalkoisia teippejä. Nyt vaan kirjeitä kehiin, niin pääsen testaamaan ja askartelemaan uusilla teipeillä. Ehkä nyt voisin käyttää rullan tai pari loppuun ennen kuin ostan yhtäkään uutta.

Tälläinen uusi matto ostettiin. Kuva: Ikea.fi

Mä niin tykkään tästä. Kuva: Ikea.fi




maanantai 30. joulukuuta 2013

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive