Muutama nettitilaus

Kuva: ellos.fi
Koska mun mielestä on ihan ok käyttää työaikaa bloggaamiseen, shoppailuun verkkokaupoissa, facebookkaamiseen ja kaikkeen muuhun yleishyödylliseen (mm. kynsienlakkaus), niin päätin tässä nyt jakaa blogimerkintää teillepäin.

Yritän myös uskotella tämän blogimerkinnän turvin itselleni, että a) näytän ahkeralta b) tää saisi mun työmotivaation nousemaan c) aika kuluis nopeemmin ja pääsisin kohta lähtemään iskälle.

Noh, asiaan. Tilasin Ellokselta toppahousut, oikeastaan lasketteluhousut, joita odotin kuin kuuta nousevaa. Ai miksikö? Noh, en ole löytänyt KOKO vuonna mistään sopivan kokoisia lasketteluhousuja (tai toppahousuja), ja olisin ollut valmis jo maksamaan vaikka 200 euroa ko. housuista, mutta ei. Elloksen paketti tuli..ja housut menivät jopa kiinni (tässä vaiheessa olin vielä onnellinen), mutta joku taas hieno vaatesuunnitelija oli päättänyt tunkea reisien kohdalle, vetoketjut. Siis mitä? Aivan käsittämätön ja epäkäyännöllinen juttu, jonka takia yhtenä syynä päädyin palauttamaan nuo housut. Itken verta.

Koska harmitukseni oli suuri ja etsinnöissä oli vielä yhdet urheilua ja liikuntaa tsemppaava asia, nimittäin urheilurintaliivit. Näitäkin on metsästetty kissojen ja koirien kanssa kaupoista, mutta Sokoksen myyjän sanoin "tätä kokoa ei millään meidän valmistajalla ole" päätin unohtaa liivien oston. Kunnes tänään selailin (taas) Elloksen sivuja ja laitoin tilaukseen sieltä musta-pinkit urheilurintsikat. Nyt kaikki toivovat, että ovat hyvät ja sopivan kokoiset tai itken taas verta.

Voisin myös kirjoittaa vaikka kirjan siitä, kuinka isompi kokoisia ihmisiä syrjitään urheilu- ja ulkoiluvaatteissa. Ugh. Olen puhunut.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

6 responses to Muutama nettitilaus

  1. Janne says:

    Ne vetoketjut reisissä oli varmaan nimenomaan käytännöllisyyssyistä, eli ne oli tuuletusaukot. Mulla on samanlaiset.

  2. Theonce says:

    Omasta mielestäni aivan idiootit, koska tässä tapauksessa ne nappasi toisiinsa kiinni...lasketellessa hauskaa, jos jalat jää toisiinsa kiinni. :D

  3. Theonce says:

    Hmh. Pitää tutustua joskus, eka pitää katsoa mikä näiden tilaamieni rintsikoiden tilanne on: onko sopivat. (:

  4. Theonce says:

    Niin ja tervetuloa lukijaksi! =)

  5. Itse voin suositella erittäin lämpimästi noita Enellin urheiluliivejä. Itse käytän niitä työssäni sekä "urheillessa" ja ovat aivan loistavat. Kokohaarukka tuossa on valtaisa joten löydät taatusti sopivan koon. :)

    Käyhän kurkkaamassa miltä ne näyttää isompirintaisen päällä:
    http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/11/taydelliset-liivit-check-seka.html

  6. Theonce says:

    Hei, kiitos vinkistä. Pitää tsekata noi Enellin liivit tarkemmin, kun on taas ajankohtaista ostaa. :) Näihin omiin, jotka tilasin Ellokselta olen kyllä tyytyväinen tällä hetkellä, mutta varmasti pitää toisetkin jossain vaiheessa ostaa. =)

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive