Punapää

Tuntuu että kannan mukanani nykyään kirousta joka johtuu näistä punaisista hiuksista. Rakastan näitä hiuksia tätä väriä, ehkä etenkin nyt kun talvi on synkistelty ja paistaa aurinko, ja hiukset on kirkkaan punaiset. Noh, mutta kun eivät ole. Tai jos ovat niin tasan yhden päivän kun oon sävyttänyt näitä suihkussa.

Alta nämä ovat tumman ruskeat, päältä pinkin - vaaleanpunaisen ja punaisen sekoitus. Saan lähestulkoon joka päivä sävyttää näitä punaisella hoitoaineella. Kaiken lisäksi nää on varsinaiset hamput päässä, kun ovat kuivuneet niin paljon. Siksi pitää läträtä hoitoainetta tai syväkosteuttavaa hoitoainetta päähän aina.

Kohta olisi luvassa vielä kerran blondaus (hiukset kuolee) ja sit punaiseksi värjäys, jos nyt onnistais. Onko Teillä rakkaat lukijat jotain vinkkejä, kuinka tän värin saisi pysymään päässä vai onko vaan pakko sävyttää koko ajan ja kiroilla?


keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

4 responses to Punapää

  1. Anonyymi says:

    Punanen on kyllä väriltään hiuksissa sellainen, joka haalistuu tosi nopeasti, riippuu tietenkin ihan hiusten kunnosta. Itselläni punanen haalistuu selvästi viikossa, mutta hiukset jää kuitenkin selvästi punertaviksi. Kaverillani taas punanen pysyy kirkkaana kuukauden ilman mitään sävyttäviä hoitoaineita tai lisävärjäystä. Eli hiuksetkin siis reagoi erillä tavalla eri väreihin, joillakin joku väri ei välttämättä pysy päässä ollenkaa ja joillaki se taas pysyy pidempää.

  2. Theonce says:

    Sama mun kaverilla ettei tarvi tehdä muuta kuin värjätä kerran kuussa punaiseksi ja that's it. Toivotaan että ainakin tähän ruskeaan taittuvaan punaiseen saisin vähän helpotusta tästä blondauksesta, joka päässsä kirjoittelen tätäkin kommenttia! =)

  3. Elina says:

    Mulla itellä on kohta taas melkeen vuoden ollu jo punaiset hiukset eikä mullakaan se väri niin hyvin pysy. Kannattaa harventaa hiustenpesuväliä, tällöinhän ne eivät luonnollisesti haalistu niin nopeasti. Mutta itse olen kokenut tehokkaaksi keinoksi suoravärit, jotka eivät vahingoita hiusta ollenkaan kun eivät sisällä hapatteita eikä ammoniakkia.

    Laita ihan normaalia hoitavaa hoitoainetta ja pikkuisen suoraväriä ja sekoita ja levitä päähän, anna vaikuttaa joku 2-3min ja huuhtele, tällä tavalla mun väri pysyy hyvänä :) Eivätkä nuo suoravärit niiin paljoa maksa kuin hapatevärit, 7€ cybershopissa ja on todella riittoisaa :)

  4. Theonce says:

    Jep. Mullakin on suoraväriä mutta toi sävyte ajaa samanasian ja studimpaa settiä, sekä toimii samalla hoitoaineena.

    Itse olen yrittänyt harventaa hiusten pesua, mutta mulla on niin paljon näissä hiuksissa näitä mömmöjä päivän aikana, että on pakko pestä pää vähintään kerran päivässä, koska näitä ei saa pelkästään harjaamalla pois. Ja oon aatellut että parempi päänahalle ainakin pestä noi myrkyt pois, kun antaa olla.

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive