Hannu Hanhetar

Pakko tulla hehkuttamaan täälläkin, kun kerrankin arpaonni osui ja upposi minuun. Eilen nimittäin sain puhelun, että olen voittanut Samsung Galaxy S4 -puhelimen. Eihän siitä voitosta voinut kieltäytyä ja nyt odotankin enemmän kuin innollani, että kyseinen luuri minulle joku päivä kotiin tulee.

Tuo oli aivan oikea voittopalkinto minulle...Ihmiselle jolla on aina kännykkä mukana, ja joka on vähän "känny hifistelijä". Minullehan kännykkä on ensisijaisesti yhteydenpito väline, mutta se on myös muistojen tallentaja. Nykyään kun kuvaan niin vähän, enkä ikinä oikein kanna kameraa mukana, niin puhelimen kamera on hyvä olla olemassa. Tuossa uudessa Galaxy S4:ssa kun se on jopa 13 megapixeliä.

Olen niin malttamaton luonne, että tuntuu hirveeltä odottaa paketin saapumista. Mutta tiedän, että odottaminen palkitaan tällä kertaa ja varmasti hipelöin puhelinta sen saapumispäivänä koko illan ajan. Ajattelinkin kertoilla puhelimesta tarkemmin sitten kun sen saan... Vai, mitä olette mieltä?

perjantai 31. toukokuuta 2013

2 responses to Hannu Hanhetar

  1. Jenni says:

    Huhhuh, onpa huikea palkinto! Minkä kautta voitit sen?

  2. Theonce says:

    Se oli joku "testi" että mihin koulutuslinjalle sopii ja sitten kun oli tehnyt sen niin sai osallistua arvontaan. Jos oikein muistan. Ton kun olen tehnyt tyyliin joskus huhtikuussa. :D

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive