Walking around

Eilinen päivä oli todellinen maanantai. Omia asioita piti hoitaa työajalla, ja tuntui etten saanut töitäkään tehtyä. Illalla sama meno jatkui ja olinkin kotona vasta puoli kahdeksan aikoihin. Päivä tuntui kyllä aika pitkältä. Eilen oli tullut postikortteja kaksin kappalein: Hong Kongista ja Japanista. Oli niin kiva saada sellaisen matkan takaa kortteja, samalla oli myös tullut kirje mun kirjeenvaihtoystävältä Sveitsistä. Vaikka oli eka kirje häneltä minulle niin tuntuu, että ollaan aika "samanlaisia" ihmisiä, vaikka asutaankin eri maissa ja vähän erityyppisissä kulttuureissa. Pitää ottaa kuvat vielä teille eilisistä posteista, kunhan vain ennätän.

Sunnuntaina olin shoppailemassa mummon kanssa mulle synttärilahjaa. Tarvitsin nimittäin lenkkarit, koska sellaisia en omista. Koskikeskuksen Intersportista löytyi valikoimaa, sekä asiantuntevaa palvelua ja täten löysinkin omille jaloilleni sopivat kengät, jotka on mun mielestä vielä kaiken lisäksi super coolin väriset.

Kengistä innostuneena olenkin käynyt jo kahdesti lenkillä niiden kanssa. Sunnuntaina nousinkin näsinkalliolle juosten ylämäet ja eilen illalla tehtiin ihan normi perus kävelylenkki auringon
laskun aikaan. En valita.

Lenkkeilystä seuraavaan aiheeseen. Oon yrittänyt kuumeisesti etsiä jostain lisäduunia, tällä hetkellä kun olisi tarvetta vähän rahalle, kesäkin kun tulossa. Tuntuu vaan jotenkin niin turhauttavalta etsiä työpaikkkoja, kun mistään ei irtoa mitään. Vaikka omasta mielestäni omaan hyvän työhistorian ja ammattiinkin on jo valmistuttu. Ehkä jossain vaiheessa tärppää. Ei vielä luovuteta.

tiistai 7. toukokuuta 2013

One response to Walking around

  1. Theonce says:

    Jes! Onnea uusille kengille! =)

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive