Sieltä täältä palasia

Nykyään oon innostunut kokkaamisesta, uusista resepteistä sekä hankinnoista keittiöön, joita tosin ei voi kauheasti tehdä, kiitos meidän super pienen kopperon.

Perjantaina tehtiin meillä avokado-pastaa. Tai lähinnä mies teki ja suunnitteli ja minä avustin ja säestin vieressä. Tätä avokado-pastaa oli kehuttu monissa blogeissakin, eikä suotta. Vaikka vähän menimme ohjeen kanssa sieltä mistä aita oli matalin tuli oikein herkullista ruokaa, joka meidän mielestä sopisi paremmin ehkä kesäkuumalle...Tekeminenkin oli oikeasti helppoa.





Viikonloppu meni muuten aivan liian nopeasti. Lauantaina käytiin siskon kanssa Ideparkissa ostamassa serkun rippilahja. Helpolla päästiin, kun löytyi kivat Iittalan KOKO-sarjaa oleva muki ja kulho. Tuota sarjaa olen nyt innostunut antamaan lahjaksi, kun sitä on itse helppo opiskelijankin keräillä, kun eivät ole tuhottoman kalliita ja ovat vielä helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Toisin, kun meikäläisen Marimekon kupit ja lasit eivät aina sovellu edes työssäkäyvän kuukausibudjettiin.





Näytän kauheasti tänään virkailijalta töissä, kun heitin nopeasti jakun aamulla päälleni. Harmi, ettei tuossa kuvassa näy kunnolla mun super-lemppari toppi, jonka tilasin Ellokselta viime kerralla. Tarvii muutenkin esitellä ne ostot tässä tarkemmin, kun saan aikaiseksi kuvailla vaatteet...Toivottavasti meikäläisen päällä.

Tällä viikolla on onneksi lyhyt työviikko ja sitten pääsee mökille ja paljuun lillumaan. En valita, ehkä reissusta paremmin kuvia kuin viime aikoina. Nyt kotiin mars.







maanantai 17. kesäkuuta 2013

2 responses to Sieltä täältä palasia

  1. Jenni says:

    Sä haikailit niiden Muumi-postimerkien perään niin huomasin tänään Citymarketin infopisteessä että siinä oli jopa mainos niistä. Jos sun ois helpompi päästä citymarkettiin niin sieltä saattais löytyä :)

  2. Theonce says:

    Jes! Pitää käydä tsekkaamassa ruokkiksella merkit! :) Kiitti vinkistä!

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive