Moottoritie oli kuuma

Tällä saralla on ollut hiljaista kuin hupatossutehtaasssa. Pahoittelut, mutta olen viettänyt ensimmäistä kesälomaa kolmeen vuoteen, jossa viime viikko meni kokonaan tienpäällä reissatessa.

Viime viikolla matkasimme ympäri Suomea. Matka alkoi Tampereelta, Alavuuden kautta Pedersöreen kummitädin luokse. Hauska ja kiva paikka viettää ensimmäinen yö. Aamulla jatkettiin matkaa kohti Pulkkilaa ja siellä odottavia sukulaisia. Matkalla piti pysähtyä Pietarsaareen jätskille, ja koimme asioinnin hauskaksi, koska emme tienneet olisiko pitänyt asioida ruotsin- vai suomenkielellä. Suomella onneksi saimme tilattua kesän ekat irtojäätelöt. Pulkkilasta jatkoimme matkaa kohti paremman puoliskon mummolaa, jossa olinkin jo aiemmin keväällä vieraillut. Mummolassa on aina kivaa, oli mummo oma tai ei. Tosin yö aitassa ampiaisten kanssa ei ollut  niin viihdyttävä, mutta siitäkin selvittiin. Matka jatkui heti aamupäivästä kohti Kouvolan Tiuraa. Siellä poikkesimme paremman puoliskon siskolle yöksi. Lauantaina odottikin jo Helsinki, hotellihuone sekä shoppailut. Tosin kauhesti en mitään ostettavaa löytänyt... Ihme ja kumma.

Reissussa on kyllä aina kivaa, mutta viikon mittaisen sukuloinnin jälkeen oli oikein mukavaa palata kotiin, omaan sänkyyn ja suihkuun. Oli myös ikävä Netflixiä ja meidän sohvaa, josta ei saa ikinä pyllyä ylös.

Reissuun lähdössä

Katti päätti nukkua meidän välissä

Ja moottoritie oli kuuma

Mummolassa on hyvä olla!

torstai 18. heinäkuuta 2013

One response to Moottoritie oli kuuma

  1. Jenni says:

    Moikka, sä halusit osallista siihen tarra-kirjepaperipiiriin. Laitatko mulle sähköpostilla sun kotiosoitteen? :) inlovewithposts@gmail.com

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive