Kirjekuorien askartelua



Oon viime aikoina innostunut erittäin paljon kirjekuorien askartelusta. Se on hauskaa ja rentouttavaa. Mun mielestä on myös ihana panostaa siihen millaisessa kuoressa vastaanottaja postinsa saa. Omasta mielestäni aivan vitivalkoinen kirjekuori on tylsä, mielenkiintoisempaa on saada omaperäinen kirjekuori, joka olisi vaikka pienellä vaivalle fiksattu.




Tässä lähti postia Kuopiolaiselle kirjekaverille





Tälläisen kirjekuoren vastaanotti ranskalainen kirjekamu


Tämä valkokuosinen kirjekuori sisältöineen
lähti pitkäaikaiselle kirjekaverille Sveitsiin.


Mitä mieltä itse olette? Askarteletteko / tuunaatteko kirjekuorenne vai meneekö valmiit kirjekuoret "sellaisinaan" matkaan?












torstai 10. lokakuuta 2013

3 responses to Kirjekuorien askartelua

  1. Anonyymi says:

    Munkin mielestä valkoset kuoret on vähän tylsiä.. Miten sä teet noita ihania kirjekuoria? Onko sulla niihin jotain helppoa ohjetta? Mistä muuten ostat nuo ihanat paperit, joilla askartelet? Ovat tosi kauniita sun kirjekuoret! :)

  2. Theonce says:

    Okei! Mulla ainakaan vielä ei ole ollut ongelmaa noiden ulkomaankirjeiden kanssa, vaikka mukaan ole sujauttanut silloin tällöin jotain pientä mm. teetä, avaimenperän tai magneetin jne. Mutta eri asia ehkä sitten jos paketissa esim. jotain swamp -juttuja tai muuten "arvokkaampaa" :)

  3. Theonce says:

    Ihan blankko-papereita (erivärisiä) ostan kirjakaupoista ja nyt oon ostanut paljon Tiimarin alesta erilaisia askartelujuttuja mm. papereita, nauhoja, tarroja jne.

    Muuten noi "erikoisemmat" paperit on otettu netistä, etsiskelen niitä aika paljon. Ja sitten ihan tulostan ja leikkaan ja liimaan ne. Tulee aika "iisisti" kivan ja erilaisen näköisiä kirjekuoria. Muuten sitten ihan tuunaan erilaisia kirjekuoria monin eri tavoin.

    Voin yrittää jossain vaiheessa vaikka tehdä jonkun pienen, oman postauksen noista miten teen noita kirjekuoria, jos sellaiselle on kiinnostusta. :)

Lähetä kommentti

About

20-Vuotias kirjoittelee elämästään, harrastuksestaan: postcrossingista sekä kirjeenvaihdosta. Tarinoita sieltä ja vähän täältä. Liityhän lukijaksi! Yhteys: closedangel(at)gmail.com

Lukijat

Sisällön tarjoaa Blogger.

Blog Archive